Ons assortiment:

Triple Chocolate Individueel

Voor de échte chocolade liefhebber

Dit gebakje heeft als basis een krokant chocolade koekje gevolgd door een laagje pure chocolade bavarois en een laagje melkchocolade bavarois. Het gebakje is gedecoreerd met chocolade slagroom en chocolade karamel saus. Een combinatie van witte en melkchocoladeschaafsel maken het geheel af.

Deze desserts zijn voorzien van een dun folierandje dat eenvoudig verwijderd kan worden. Dit zorgt ervoor dat het product niet uitdroogt en dat de handling eenvoudig en hygiënisch plaats kan vinden vanuit de verpakking in de vitrine en op een dessertbord.

  • Afmeting 6 cm
  • Gewicht 75 gr
  • Porties
  • Collo inhoud 6
Artikelnr. 2016064C

Ontdooiadvies

Ontdooien bij voorkeur in de koelkast en buiten de verpakking. Ontdooid gebak maximaal 48 uur gekoeld bewaren en niet opnieuw invriezen.

  Hele taart Per portie
Bij kamertemperatuur (+20°C) 2 uur
In de koelkast (+7°C) 4 uur