Ons assortiment:

Pari Pari gateau

Met vele krokante stukjes chocolade

Het recept van deze taart vindt haar oorsprong in Japan. Bij het eten van deze Pari-Pari Gateau, zult u de uitzonderlijke vreugde van het eten van chocolade ervaren. De samenstelling van deze drie rijke chocolade cakelagen, gemaakt met verse scharreleieren en de toevoeging van chocolade mousse en krokante chocolade maken deze taart volledig en een favoriet van alle chocoholics. In Japan, hebben we de kunst van het creëren van een heerlijk luchtig en licht melk chocolade mousse knie. Elk detail in het creëren van deze mousse is belangrijk. Bovendien is de inrichting van deze taart is uitstekend, want het combineert verse room bosjes met grote chocolade krullen en fijne donkere chocolade schaafsel. Een handgemaakte Cherry-Chocolate Truffle op de top.

  • Afmeting
  • Gewicht 565 gr
  • Porties 8
  • Collo inhoud --
Artikelnr. : n.v.t.

Ontdooiadvies

Ontdooien bij voorkeur in de koelkast en buiten de verpakking. Ontdooid gebak maximaal 48 uur gekoeld bewaren en niet opnieuw invriezen.

  Hele taart Per portie
Bij kamertemperatuur (+20°C) 4 uur 1,5 uur
In de koelkast (+7°C) 8 uur 3 uur