Ons assortiment:

Crunchy Chocolate Gateau

Met vele krokante stukjes chocolade

Het recept van deze taart vindt haar oorsprong in Japan. We hebben daar de kunst van het creëren van een heerlijk luchtige en lichte melkchocolade mousse goed onder de knie gekregen. Elk detail in het creëren van deze mousse is belangrijk.

De balans tussen de drie lagen cake met een rijke chocoladesmaak, de chocolade mousse en krokante chocolade maken deze taart de favoriet van chocoholics. De decoratie van toeven slagroom gecombineerd met grote chocolade krullen, fijne donkere chocoladeschaafsel en een chocolade truffel vormen de “finishing touch”.

  • Afmeting
  • Gewicht 565 gr
  • Porties 8
  • Collo inhoud --
Artikelnr. 8107533

Ontdooiadvies

Ontdooien bij voorkeur in de koelkast en buiten de verpakking. Ontdooid gebak maximaal 48 uur gekoeld bewaren en niet opnieuw invriezen.

  Hele taart Per portie
Bij kamertemperatuur (+20°C) 4 uur 1,5 uur
In de koelkast (+7°C) 8 uur 3 uur