Ons assortiment:

Chocolade Ganache Taart

In al zijn eenvoud, het is een heerlijke traktatie!

Een heerlijk en lekkere chocolade muffin basis met een laag van uiterst romige donkere ganache. Ganache is een delicaat en luchtig mengsel van donkere Belgische chocolade en een heerlijk licht gezoete verse slagroom. De taart is bedekt met een glanzende laag vloeibare ganache, die wordt bereid met cacao. De finishing touch is het toevoegen van knapperige geroosterde stukjes amandel en een decoratie van donkere chocolade.

  • Afmeting
  • Gewicht 445 gr
  • Porties 8
  • Collo inhoud --
Artikelnr. 8107534

Ontdooiadvies

Ontdooien bij voorkeur in de koelkast en buiten de verpakking. Ontdooid gebak maximaal 48 uur gekoeld bewaren en niet opnieuw invriezen.

  Hele taart Per portie
Bij kamertemperatuur (+20°C) 4 uur 1,5 uur
In de koelkast (+7°C) 8 uur 3 uur

Ingrediënten

Slagroom [melk], chocolade (suiker, cacaomassa, boterolie [melk], cacaopoeder, emulgator: sojalecithine, natuurlijk vanillearoma), suiker, tarwebloem, plantaardige oliën (palm, raap), scharrelei, water, amandelen, plantaardig vet (palm), magere cacaopoeder, dextrose, cacaomassa, gemodificeerd zetmeel (aardappel), glucose-fructosestroop, rijsmiddelen (natriumdifosfaat, natriumbicarbonaat), weipoeder [melk], tarwezetmeel, karamelsuikersiroop, magere melkpoeder, natuurlijk aroma, zout, gelatine (varken), emulgatoren (sorbitaantristearaat, sojalecithine), verdikkingsmiddel (carrageen), melkeiwit, kleurstof (caroteen)

Voedingswaarde

Per portie (74 gram)

  • Energie 284 Kcal 14%
  • Vet 20.4 g. 29%
  • Verzadigd vet 11.7 g. 59%
  • Koolhydraten 20.1 g. 8%
  • Suikers 18.3 g. 20%
  • Eiwit 3.3 g. 7%
  • Vezels 3.1 g. %
  • Zout 0.24 g. 4%