Ons assortiment:

Ganache Gateau

In al zijn eenvoud is het een heerlijke traktatie!

Een heerlijke chocolade muffin basis met een laag van uiterst romige donkere ganache crème. Ganache crème is een delicaat en luchtig mengsel van een donkere Belgische chocolade en een heerlijk licht gezoete verse slagroom. De taart is bedekt met een glanzende laag vloeibare ganache, die wordt bereid met cacao. De finishing touch is het toevoegen van knapperig geroosterde stukjes amandel aan de zijkant.

  • Afmeting 19,5
  • Gewicht 1025 gr
  • Porties 8
  • Collo inhoud --
Artikelnr. 2016096A

Ontdooiadvies

Ontdooien bij voorkeur in de koelkast en buiten de verpakking. Ontdooid gebak maximaal 48 uur gekoeld bewaren en niet opnieuw invriezen.

  Hele taart Per portie
Bij kamertemperatuur (+20°C) 4 uur 2 uur
In de koelkast (+7°C) 8 uur 4 uur