Ons assortiment:

Chocolade Ganache met Yuzu

De Yuzu zorgt voor een verrassende smaak

Dit chocolade gebakje bestaat uit een chocolade cakeje met een rijke chocolade ganache en een vleugje yuzu sap. Yuzu is een citrusvrucht uit het Verre Oosten, met name uit Japan. De smaak is minder hard en scherp dan dat van een Europese citroen. Een chocolade ganache coating met daarop een grote chocolade krul is de finishing touch op dit heerlijke taartje.

Deze desserts zijn voorzien van een dun folierandje dat eenvoudig verwijderd kan worden. Dit zorgt ervoor dat het product niet uitdroogt en dat de handling eenvoudig en hygiënisch plaats kan vinden vanuit de verpakking in de vitrine en op een dessertbord.

  • Afmeting 6 cm
  • Gewicht 60 gr
  • Porties
  • Collo inhoud 6
Artikelnr. 2016139B

Ontdooiadvies

Ontdooien bij voorkeur in de koelkast en buiten de verpakking. Ontdooid gebak maximaal 48 uur gekoeld bewaren en niet opnieuw invriezen.

  Hele taart Per portie
Bij kamertemperatuur (+20°C) 2 uur
In de koelkast (+7°C) 7 uur