Ons assortiment:

Chocolate Ganache Individual

Eén en al chocolade

Dit chocolade gebakje bestaat uit een chocolade koekje met daarop een luchtige chocolade bavarois. Een chocolade ganache coating met daarop krokante chocolade bolletjes is de finishing touch op dit heerlijke dessert.

Deze desserts zijn voorzien van een dun folierandje dat eenvoudig verwijderd kan worden. Dit zorgt ervoor dat het product niet uitdroogt en dat de handling eenvoudig en hygiënisch plaats kan vinden vanuit de verpakking in de vitrine en op een dessertbord.

  • Afmeting 6 cm
  • Gewicht 75 gr
  • Porties
  • Collo inhoud 6
Artikelnr. 2017131

Ontdooiadvies

Ontdooien bij voorkeur in de koelkast en buiten de verpakking. Ontdooid gebak maximaal 48 uur gekoeld bewaren en niet opnieuw invriezen.

  Hele taart Per portie
Bij kamertemperatuur (+20°C) 2 uur
In de koelkast (+7°C) 5 uur